Ja formen part de la nostra comunitat:

Cercar en aquest bloc

S'està carregant...

dimecres, 9 març de 2011

Obsolència programada

Un documental sobre obsolescència programada, o el que és el mateix, la reducció deliberada de la vida d'un producte per incrementar el seu consum.
Bateries que es 'moren' als 18 mesos de ser estrenades, impressores que es bloquegen en arribar a un nombre determinat d'impressions, bombetes que es fonen a les mil hores... Per què, malgrat els avanços tecnològics, els productes de consum duren cada vegada menys? Vols saber on acaben?

1 comentari:

  1. Fa unes setmanes, el microones es va trencar. No sabia que fer, si comprar-me'n un nou o arreglar-lo... vaig demanar opinió a unes 3-4 persones i totes em varen dir el mateix: "No val la pena arreglar-lo, segur que et costa més que comprar-te'n un nou... A més... hi han microones de 30 euros!" (De fet, el meu n'era d'un)

    Després de pensar-m'ho durant uns dies, vaig decidir preguntar-li-ho a "Cariño" i em va preguntar què era el que li passava. Li ho vaig explicar i em va dir: "Dus-lo".

    Total, amb 6 euros, "Cariño" l'ha fet funcionar de nou!! Esperem que per molt de temps més.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.